Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Optimizarea Siteurilor pentru motoarele de cautare reprezinta cumulul de procedee pe care expertii Seo le aplica pentru a pozitiona cat mai bine un site in motoarele de cautare. Cine are nevoie de optimizare Seo ? Raspunsul este cu siguranta oricine. Avand in vedere progresul pe care tara noastra l-a inregistrat in ultimii in acest domeniu putem vorbi de un potential din ce in ce mai mare cand vine vorba despre persoanele care navigheaza pe internet.

De ce sa nu beneficiezi de acest trafic ? Avantajele unui site bine pozitionat pe motoare precum Google sau Yahoo vorbesc de la sine: generarea de trafic targetat (pe aria firmei de ex), cresterea traficului (luand in considerare ca peste 70% vine din motoarele de cautare), promovarea eficienta de produse si branduri catre un segment vast.

Cand vine vorba despre Seo in Romania putem spune cu siguranta ca acesta este un domeniu nou care de abia incepe sa prinda la public dar cum mai toate businessurile au trecut pe Internet si afacerea ta trebuie sa le urmeze exemplul. De ce sa investesti in Seo ? Pentru ca este mai ieftin decat orice alta modalitate de advertising iar beneficiile sunt pe termen lung !

 

Optimizarea onsite

Optimizarea onsite sau a codului sursa se refera la modificarea factorilor cheie ce vor duce la imbunatatirea rankingurilor in motoarele de cautare. Aici vorbim de adaugarea de nou continut pe site adaugarea de noi keyworduri, titluri etc.De asemenea este foarte important ca toate erorile de pe site sa fie corectate.

Optimizarea offsite

Daca toate siturile ar fi la fel optimizate nu ar mai exista diferente asa ca un site trebuie promovat si din exterior. Un factor foarte important este campania de linkbuilding care va influenta semnificativ cresterea a unui site in motoarele de cautare

Postarea sitului pe retele de tip Social Media, Social Bookmarking, Directoare Web

Retelele de tip Social Media sau Social Bookmarking precum si Directoarele Web pot influenta decisiv cresterea traficului datorita milioanelor de utilizatori care navigheaza pe aceste situri.

Analiza si Statistici

Analiza asupra siteurilor, keywordurilor, evidenta progreselor facute si prezentarea acestora sub forma de statistici (foi excel si html)

 

Progresul se realizeaza doar prin oferirea de servicii de calitate, de aceea punem pret pe acest lucru. Cred ca promovarea Seo nu face exceptie de la aceasta regula si de aceea nu folosim metode de blackhat sau utilizarea de scripturi care pot modifica rezultatele artificial pentru a nu pune clientul intr-o lumina proasta. Toate optimizarile si modificarile se fac manual iar tot linkbuildingul organic.

Informatii aditionale

Nimeni nu poate garanta locul #1 in motoarele de cautare dar planificarea Campaniei Seo si munca facuta vor influenta sigur rezultatele. Nu vrem sa vindem iluzii si speram ca si clientii isi dau seama de acest lucru. Pentru ca efectul sa fie maxim recomand ca o campanie sa decurga intre 3 si 6 luni.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com